Over Atelier WOLF

Natuurlijk en duurzaam personaliseren

Atelier WOLF is een bedrijf dat zich specialiseert in het lasergraveren, -markeren en -snijden van natuurlijke materialen. De passie van zaakvoerder Marijn is de gegroeid vanuit zijn liefde voor de natuur, hout in het bijzonder, en sterke interesse in automatisatie. Met de grote behoefte aan creatief bezig zijn in combinatie met het ambachtelijke, lieten hem toe deze stap te zetten en de keuze te maken voor zijn eigen bedrijf.

Neem gerust een kijkje op de webshop, er zijn al een groot deel eigen ontwerpen. Heb jij zelf een idee dan werken we dit graag voor je uit! We werkten reeds met materialen zoals hout (massief, fineer, mdf, multiplex), glas, kurk, spiegel, leer, papier / karton, metaal met of zonder coating, steen,… We gaan samen op zoek en komen tot een mooi afgewerkt, kwalitatief, betaalbaar en duurzaam product.

Zaakvoerder Atelier WOLF: Marijn Dewulf
Marijn Dewulf

Zaakvoerder en productie: Marijn Dewulf

De wolf is een dier uit de natuur, net als zaakvoerder Marijn Dewulf. Ik hou ervan om energie op te doen tussen het groen, in de tuin te werken en vooral met mijn handen bezig te zijn! Toen ik deze stukjes samen plaatste ging ik van start! Het gebruiken van natuurlijke materialen geeft me energie. Het maken van persoonlijke dingen voor jullie geeft me liefde en voldoening. Dit zijn voor mij heel belangrijke waarden. Elk stuk die ik maak moet die kracht uitstralen en vooral kwaliteitsvol zijn! Natuurlijke materialen of degelijke artikelen worden telkens weer op een persoonlijke manier gelaserd volledig naar jouw wens. Een persoonlijke aanpak daar gaan we voor!

Snelheid en precisie = goede prijs / kwaliteit

Voor het lasergraveren, -markeren en -snijden wordt gewerkt met een machine van marktleider Trotec. Zo gebeurt het bewerken van de heel snel en precies. Een uitstekende kwaliteit is dan ook heel belangrijk voor ons.