Algemene voorwaarden

Prijs

Alle prijzen zijn incl. BTW. Gelieve contact op te nemen voor doorverkoop / B2B of vraag gerust een offerte voor grotere producties.

Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via deze website www.atelierwolf.eu en de producten die er worden aangeboden. Elke bestelling geldt als aanvaarding van deze algemene voorwaarden.

Retour

Gepersonaliseerde artikelen kunnen uiteraard niet geretourneerd worden, aangezien deze op maat werden geproduceerd. Voor niet-gepersonaliseerde afgewerkte artikelen is dit wel mogelijk.

Klachten

Gelieve contact op te nemen bij zichtbare beschadiging. Aangezien er met natuurlijke materialen wordt gewerkt, zal het geleverde artikel nooit 100% overeen komen met wat u op foto ziet. Alles wordt op bestelling geproduceerd en elk hout ziet er iets anders uit, wat het net heel boeiend maakt om met natuurlijke producten te werken. Steeds wordt de beste kwaliteit nagestreefd en bij het ontwerpen en instellen van de gepersonaliseerde opties wordt het voorbeeld zoals in de foto’s zo goed mogelijk benaderd.

Kwaliteit

Indien een artikel niet overeenkomstig de beste kwaliteit geproduceerd kan worden (leesbaarheid, hoeveelheid tekst, te lage kwaliteit van doorgestuurde afbeelding, geen zwart-wit afbeelding, etc.), dan wordt hiervoor contact opgenomen om een goede oplossing te bekomen.

Indien het ontwerp dit vereist, dan wordt een voorbeeld van het ontwerp doorgestuurd ter bevestiging. Wij steven steeds de beste kwaliteit na voor elk artikel dat geproduceerd en uitgeleverd wordt. Bij bestelling kunt u gerust bij de notitie aangeven dat u het ontwerp wenst te bevestigen.

Aansprakelijkheid

Wij staan enkel in voor schade of fouten die het gevolg zijn van onze opzet. Wij zijn niet verantwoordelijk voor typfouten die de klant zelf heeft doorgestuurd. Als de doorgestuurde afbeeldingen op het eerste zicht niet van voldoende kwaliteit zijn om een mooi product te maken, dan laten wij dit weten.

Intellectueel eigendom

Alle ontwerpen zijn intellectueel eigendom van Atelier WOLF of andere rechthebbenden, alsook de foto’s die op deze website, onze Facebook en Instagram staan.